Gizlilik Politikası

© Copyrigth 2022 hizlitarifler.com tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları hizlitarifler.com’a aittir.

Hizlitarifler.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar hizlitarifler.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.

Hizlitarifler.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. hizlitarifler.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.

Kişisel Verileri İşlenen Kişi Olarak Haklarınız
KVKK madde 11 uyarınca herkes, veri sorumlusuna başvurarak aşağıdaki haklarını kullanabilir:

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme.
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme.
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme.
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme.
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme.
  • Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,(e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel
  • verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme.
    İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme.
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

Yukarıda sayılan haklarınızı kullanmak üzere info@hizlitarifler.com üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Privacy Policy

We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the hizlitarifler.com However, sometimes the hizlitarifler.com uses third parties to process your information.

Hizlitarifler.com requires these third parties to comply strictly with its instructions and the hizlitarifler.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the hizlitarifler.com we sometimes receive personal information about you.

For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the hizlitarifler.com and its services. When you use hizlitarifler.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the hizlitarifler.com cookies section of our full Privacy Policy.

Your Rights as a Processed Person

According to article 11 of the KVKK, everyone can use the following rights by applying to the data controller:

  • Learning whether personal data is processed.
  • Request information on personal data if it has been processed.
  • Learning the purpose of processing personal data and whether they are used in accordance with its purpose.
  • Knowing the third parties to whom personal data is transferred at home or abroad.
  • To request correction of personal data in case of incomplete or incorrect processing.
  • To request the deletion or destruction of personal data, to request notification of the transactions made pursuant to subparagraphs (e) and (f) to third parties to whom personal data has been transferred.
  • Objecting to the emergence of a result against the person himself by analyzing the processed data exclusively through automated systems.
  • Has the right to demand the compensation of the damage in case of loss due to unlawful processing of personal data.

You can contact us via info@hizlitarifler.com to exercise your above-mentioned rights.

Başa dön tuşu